Sportmassage Amsterdam

 • Personal trainer Amsterdam
  Personal trainer Amsterdam

  personal-training-doha-amsterdamAls personal trainer wil ik met u samen realistische doelen stellen en die in een door ons uitgestippeld traject halen .
  Er zijn vele mogelijkheden om dit te doen. Ik vind het vooral belangrijk dat u uw stem duidelijk laat horen. Wat vindt u belangrijk en wat kan ik voor u betekenen om uw doelstelling te realiseren .
  Maak een vrijblijvende afspraak dan gaan we samen bepalen welke mogelijkheden er voor u zijn om gestelde doelen te halen.

  Lees meer...
 • Sportmassage
  Sportmassage

   Als er bijna dagelijks gesport wordt, hebben de spieren het behoorlijk zwaar te 
verduren. Een goede trainingsbelasting, waarin voldoende rust is ingebouwd, is het 
allerbelangrijkste om overbelastingsverschijnselen te voorkomen. Daarnaast is het 
verstandig extra aandacht aan ontspanning en herstel te geven. Denk hierbij aan sportmassage en goede voeding.


   

  Lees meer...
 • Voetreflextherapie
  Voetreflextherapie

  doha-voetreflextherapieVoetreflextherapie is een natuurlijke en effectieve methode om lichamelijke en geestelijke ongemakken te genezen en te voorkomen. 
Middels reflexpunten die zich op en onder de voeten bevinden, kan de behandelaar invloed uitoefenen op uw organen en andere delen van uw 
lichaam.

  Lees meer...
 • Lypossage
  Lypossage

  doha-massageruimte2Finally, a body contouring treatment that delivers measurable results !

  Wat is Lypossage?

  Deze manuele massagetechniek is ontwikkeld door de Amerikaan Charles Wiltsie ; een internationaal welbekende massagetherapeut en trainer.

  Lees meer...
 • Lymfedrainage
  Lymfedrainage

  doha-LymfedrainageLymfedrainage wordt geadviseerd als de lymfestroom slecht werkt. Dit is o.a. merkbaar: Bij vocht vasthouden (dikke enkels, voeten, handen,oorlellen en (beginnende) spataderen.Tevens kunnen wij met behulp van de Lymphomed de lymfestroom meten en kijken of er een blokkade is. Indien deze blokkade aanwezig is, kunnen we de lymfestroom activeren en draineren én de blokkade weghalen.

  Lees meer...

Sportmassage, Voetreflextherapie,
Lymfedrainage, Lypossage en Personal Training.

Sportmassage Amsterdam

Nieuws

 • Cadeaubonnen online

  doha-cadeaubon
  Vanaf nu kunt u in onze cadeaubonnen online aanschaffen en automatisch mailen naar de begunstigde.

  Klik hier om te bekijken

  Geschreven op maandag, 30 maart 2015 19:36
 • Vergoedingen voor voetreflex

  Vanaf medio mei 2012 zijn we aangesloten bij de beroepsvereninging. De voetreflexbehandelingen kunnen dan vergoed worden door uw ziekteverzekeraar. Zie voor details uw polisvoorwaarden, de behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijze.
  Topathleten Tintu Luka en Ghamanda Ram  uit India bereiden zich voor op wedstrijden met behulp van sportmassage en voetreflex bij DOHA Amsterdam.

  Geschreven op maandag, 30 maart 2015 19:35
 • Nu ook lypossage voor het gezicht

  Nieuw bij DOHA amsterdam!!! Lypossage Zone III omvat het gezicht en wordt ook wel een Rejuvenation gezichtsmassage genoemd. De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien.
  Deze massage gaat de huidveroudering tegen.

  Geschreven op maandag, 30 maart 2015 19:34
 • Nieuw! Online begeleiding

  NIEUW bij DOHA Amsterdam, online begeleiding dmv voedingstips, trainingsadvies, ontspanningsoefeningen en gewichtscontrole via de FITMO app nu te downloaden op iphone,ipad binnenkort ook op Android of op de computer te openen dmv google Chrome.

  Ben je geinteresseerd stuur ons dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We sturen je dan vrijblijvend een uitnodiging toe voor een week gratis advies op maat.

  Geschreven op maandag, 30 maart 2015 19:33