Sportmassage Amsterdam

 • Sportmassage Amsterdam

  Sportmassage Amsterdam

  sportmassage


  Als er bijna dagelijks gesport wordt, hebben de spieren het behoorlijk zwaar te 
verduren. Een goede trainingsbelasting, waarin voldoende rust is ingebouwd, is het 
allerbelangrijkste om overbelastingsverschijnselen te voorkomen. Daarnaast is het 
verstandig extra aandacht aan ontspanning en herstel te geven. Denk hierbij aan sportmassage en goede voeding.


  Lees meer...
 • Personal trainer Amsterdam

  Personal trainer Amsterdam

  personal-training-doha-amsterdamAls personal trainer wil ik met u samen realistische doelen stellen en die in een door ons uitgestippeld traject halen .
  Er zijn vele mogelijkheden om dit te doen. Zowel indoor als outdoor. Ik vind het vooral belangrijk dat u uw stem duidelijk laat horen. Wat vindt u belangrijk en wat kan ik voor u betekenen om uw doelstelling te realiseren . Voor meer informatie kijk  op www.personaltraineramsterdam.net
  Maak een vrijblijvende afspraak dan gaan we samen bepalen welke mogelijkheden er voor u zijn om gestelde doelen te halen.

  Lees meer...
 • Voetreflex Amsterdam

  Voetreflex Amsterdam

  doha-voetreflextherapieVoetreflextherapie is een natuurlijke en effectieve methode om lichamelijke en geestelijke ongemakken te genezen en te voorkomen. 
Middels reflexpunten die zich op en onder de voeten bevinden, kan de behandelaar invloed uitoefenen op uw organen en andere delen van uw 
lichaam.

  Lees meer...
 • Lypossage Amsterdam

  Lypossage Amsterdam

  doha-massageruimte2Finally, a body contouring treatment that delivers measurable results !

  Wat is Lypossage?

  Deze manuele massagetechniek is ontwikkeld door de Amerikaan Charles Wiltsie ; een internationaal welbekende massagetherapeut en trainer.

  Lees meer...
 • Lymfedrainage Amsterdam

  Lymfedrainage Amsterdam

  doha-LymfedrainageLymfedrainage wordt geadviseerd als de lymfestroom slecht werkt. Dit is o.a. merkbaar: Bij vocht vasthouden (dikke enkels, voeten, handen,oorlellen en (beginnende) spataderen.Tevens kunnen wij met behulp van de Lymphomed de lymfestroom meten en kijken of er een blokkade is. Indien deze blokkade aanwezig is, kunnen we de lymfestroom activeren en draineren én de blokkade verminderen.

  Lees meer...

Sportmassage, Voetreflextherapie,
Lymfedrainage, Lypossage en Personal Training.

Sportmassage Amsterdam

Nieuws

 • Vergoedingen Voetreflex Amsterdam

  Sportmassage Amsterdam als onderdeel van DOHA Amsterdam is aangesloten bij de beroepsverening FAGT en de RBCZ. Wij voldoen aan de laatst gestelde eisen opgesteld door de ziektekostenverzekeraars waardoor de behandelingen Voetreflextherapie geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Voor een overzicht verwijzen wij u door naar de website www.fagt.org.

 • Cadeaubonnen online
  Lees meer...